VACATURE RESTAURANT MANAGER


Emborion is een jong vastgoed bedrijf dat bezig is met de ontwikkeling van het Fruitpacking District; een compleet nieuw, rauw en groene woonwijk met zo'n 3500 woningen. Deze wijk is geworteld in de historie van de plek (de Dutch Fresh Port, het grootste AGRI-Food handel en verdeelcentrum van Europa) en zal de komende 10 jaar uit de klei getrokken worden. De start van de wijk is al gemaakt met Verse Grond.
Verse Grond beslaat ca één hectare direct aan het NS treinstation Barendrecht met hierop verschillende activiteiten van Food startup-hub tot sportfaciliteiten. Paradepaardje is restaurant Café Clementine. Om de basis te versterken en nog verder te groeien zijn wij op zoek naar een enthousiaste en ervaren restaurantmanager. Ben jij de persoon die wij zoeken?

WAT GA JE DOEN?


Als restaurant manager ben jij in de basis, samen met de chef, verantwoordelijk voor een goed verloop van de dagelijkse gang van zaken in het restaurant met zo’n 100 zitplaatsen binnen en 100 buiten. Deze basis bestaat uit vier kernpunten:
Personeelsbeheer en management
Van het opstellen van werkroosters tot aan het bijhouden van een kloppende personeelsadministratie: je houdt alles tot in de puntjes bij. Voor het team fungeer jij als inspiratie en rots in de branding: je leidt op, coacht, ziet talent en geeft het team de ruimte en ondersteuning om te groeien.
Bewaking bedrijfsprocessen en voorraadbeheer
Je houdt continu zicht op de juiste implementatie en naleving van protocollen en werkwijzen, waarbij de arbo- hygiëne- en veiligheidsvoorschriften nauwkeurig in acht worden genomen. Daarbij zie jij toe op de voorraad en de juiste opslag hiervan.
Administratie
Van de wekelijkse omzet tot periodieke rapportages m.b.t. de inkoop en urenadministratie: jij hebt je administratie strak op orde en bent van alles op de hoogte. Tevens weet jij deze cijfers te vertalen naar een duidelijk verhaal dat je maandelijks presenteert tijdens het MT overleg.
Evenementbeheer
Café Clementine krijgt veel aanvragen voor events binnen die verwerkt moeten worden. Jij bent hiervoor verantwoordelijk en stuurt de mensen aan die deze aanvragen behandelen. Je begeleid het personeel dat deze eventaanvragen behandelen en overlegt met het team wat er nodig is om het tot een goed eindresultaat te brengen.. Grote evenementen, zowel besloten als openbaar, pak jij zelf op, samen met de eventmanager en marketingafdeling van Emborion met wie je nauw samenwerkt.
Los van de bovengenoemde basis bevat jouw takenpakket nog een paar extra’s:
 • De op korte termijn geplande uitbreiding van de openingstijden begeleiden;
 • Een sterke samenwerking tussen Clementine’s Garden en de keuken realiseren;
 • Café Clementine nog bekender te maken d.m.v. acties, unieke workshops en andere toffe programmering. Dit doe je i.s.m. de marketing & events afdeling van Emborion;
 • Duurzame samenwerkingen met externe partijen realiseren en onderhouden.

WIE BEN JIJ?


Jij ademt hospitality, nauwkeurigheid en leiderschap. Je bent bijzonder goed in het houden van overzicht (helikopterview) en het stellen van prioriteiten. Je durft te delegeren, bent geduldig in het opleiden en coachen van jouw personeel maar weet tevens de regels strikt te handhaven. Teamspirit vind jij belangrijk en je draagt actief bij aan de verhoging hiervan. Als link tussen het kantoor van Emborion en het restaurant overzie jij het grotere plaatje. Jij beheerst de basis van het restaurant management zo goed dat jij daarnaast de ruimte hebt om energie te steken in marketing, evenementen en het realiseren van relevante samenwerkingen.
Eisen
 • Je hebt HBO werk- en denkniveau en idealiter een afgeronde (minimaal MBO 4) opleiding in de richting van horeca, gastvrijheid, events of gastronomie;
 • Jij hebt minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
 • Leermeesterschap is een pré;
 • In bezit van een rijbewijs B;
 • In het bezit van relevante diploma’s zoals sociale hygiëne is een pré;
 • Woonachtig in de regio Rotterdam (standplaats Barendrecht);
 • Bent 38 uur per week beschikbaar.

Wat bieden wij?
 • Een marktconform salaris gebaseerd op jouw leeftijd en ervaring;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Een once-in-a-lifetime opportunity om onderdeel te worden van een unieke ontwikkeling. Jij gaat namelijk meebouwen aan het fundament van een compleet nieuwe wijk met tot wel 3500 woningen!
 • Een klein en super gezellig team waar successen altijd gevierd worden.